Nu börjar det snäva in mot favoriter som jag stoppat i mig i någon sorts god tro (eller naivitet?) - havskräftor, löj- och stenbitsrom, odlad regnbåge. Men det är ju bara att tugga i sig.
När jag var i Japan smakade jag på ålyngel. Ingen delikatess i mitt tycke men tydligen enligt japanerna som jag har hört står för en stor del av utfisket. Synd är det för rökt ål är ju så gott!!!
Man kan ju tänka som så att om man ger ålen en chans och får igång det naturliga systemet igen så kan man kanske mumsa med gott samvete igen inom typ 10 år? :)
men jag som verkligen älskar min ål!
SvaraRaderaJa, men det går inte länge...
SvaraRaderaNär jag var i Japan smakade jag på ålyngel. Ingen delikatess i mitt tycke men tydligen enligt japanerna som jag har hört står för en stor del av utfisket.
SvaraRaderaSynd är det för rökt ål är ju så gott!!!
Man kan ju tänka som så att om man ger ålen en chans och får igång det naturliga systemet igen så kan man kanske mumsa med gott samvete igen inom typ 10 år? :)
SvaraRaderaPrecis Mikaela!
SvaraRadera