Bosses mat

Maten, musiken och livet

onsdag 4 april 2012

Sicken jämrans god påsköl!

›
Rekommenderas varmt.
söndag 22 januari 2012

Humor

›
E-type slår tillbaka! Och här den ytterst underhållande orsaken.
måndag 9 januari 2012

Årets kock 2012

›
Rösta på Albin Wessman ! En fantastisk kock. Jag sätter hela mitt eventuella förtroendekapital jag har hos er där ute på spel, men utan at...
2 kommentarer:
onsdag 4 januari 2012

Beijing8

›
Naej...om Beijing8 ska lyckas med sina (lokala) världserövrarplaner så måste de börja tillverka dumplings med mycket större kärlek. Allde...
2 kommentarer:
torsdag 29 december 2011

Optimerad potatiskokning

›
En vill ju inte skryta... ...men igår kokade jag potatis som blev så fin att jag blev alldeles tårögd. Jag är allergisk mot känslokall ko...
2 kommentarer:
onsdag 14 december 2011

På middag hos min vän fotografen

›
Och då bjöd han som entré en gudomlig ceviche på torskrygg. Toppade detta med en boeuf bourguignon made in heaven. Hemligheten är att kok...
2 kommentarer:
torsdag 24 november 2011

Snott från Facebook

›
Min typ av humor.
söndag 20 november 2011

Och nu blir det reklam

›
Nynäs Havsbad ! Vilken trevlig upplevelse. I fredags hade vi konferens där och dagen avslutades med utomhusbad i varma badtunnor och vedel...
onsdag 16 november 2011

Gud så härligt!

›
Äntligen kan vi ta tillvara på mjölkberget ! Berg och berg förresten...mjölkpoolen är väl mer korrekt. Ja, alltså inte ur bemanningshänseend...
torsdag 10 november 2011

Om någon säger "cupcake" en gång till så skriker jag

›
onsdag 9 november 2011

A fishy week

›
I söndags grillade jag den goda muscovadogravade laxen och njöt den med potatismos, citron och edama...förvällda sojabönor, helt enkelt. G...

Ja, det här har jag allt funderat på lite nu och då

›
Korv som innehåller mer än 100 % kött . Visst, det går att förklara det med att till 100 gram färdig produkt har det använts 100+ gram kött....
söndag 6 november 2011

Böckling och äggröra

›
Rätt kladdigt att rensa, men har man bara tagit sig över den tröskeln är det en ljuvlig lunch tillsammans med äggröra, tomat och krispigt ...
1 kommentar:

Igår fick jag njuta ordentligt

›
Stod bredvid en livs levande kock och följde hans kreativa matlagning. Lammlägg från himmelen och innan dess musslor.
torsdag 3 november 2011

Grillad gravad lax

›
Ett underskattat nöje. Har gjort muscovadogravad lax förut och imponerats av den fylliga smaken, så jag googlade fram receptet igen och k...
söndag 30 oktober 2011

Jag kan bara skriva under

›
Mäster Anders är en fantastisk krog på alla sätt och vis!
fredag 28 oktober 2011

Det här är sånt som jag gillar

›
Korvhantverk Stockholm

Har jag berättat?

›
Hur trevligt det är med lammentrecôte, en kärleksfullt tillagad vinsky samt en rotfruktsgratäng? Kanske inte. Men nu måste jag verkligen und...
måndag 24 oktober 2011

Okej, okej, okeeeej!

›
Ni tjatar ju så mycket! Tar upp bloggen igen, fick lite inspiration när en kompis på FB bad om mattips och det liksom bara rann ur mig...: O...
1 kommentar:
lördag 28 augusti 2010

För övrigt anser jag...

›
...att Sverigedemokraterna är landsförrädare och en skam för Sverige.
4 kommentarer:
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Bosse
(Förhoppningsvis) mitt i livet och pappa till två fantastiska ungar som utmanar mig ständigt. Maten och musiken är det viktigaste utöver dem och jag letar ständigt efter inspiration och nya uppslag. Denna blogg svävar ibland ut på slingrande tankevägar, men huvudsyftet är att skapa känslan av att det är enkelt och roligt att laga mat. Och att det är livsviktigt med musik.
Visa hela min profil
Använder Blogger.