Hur som helst blev det en fruktat god middag ikväll. Och väldigt enkel att göra. Fräste chunky bits av squash och paprika i olivolja och vitlök, därefter stora bitar av champinjoner. Till sist brynte jag kycklinglårfilé som när den var klar blandades med svampen och grönsakerna. Lite teriyakisås och en klick smör tillsammans med vitpeppar och salt et voilà! Till detta ugnspotatis och en ljummen salsa som fått koka i fyra timmar. Skållade och skalade tomater i bitar, fräst gul lök och vitlök, chipotle-tabasco, råsocker, balsamicovinäger och grönsaksbuljong. Och säkert nånting mer...det blev en riktig fullträff ihop med kycklingen.
Och vilket gott vin! KWV Pinotage. Ny favorit i lägre prisklassen.
Amadou & Mariam i stereon - "Welcome to Mali". Oumbärlig.
welcome back!
SvaraRaderawelcome back!
SvaraRaderawelcome back!
SvaraRaderaTack!
SvaraRaderaTack!
Tack!
;-)