Så vad gjorde jag då? Jo, en fin bechamel som jag sedan pluppade flytande hummerfond uti, tillsammans med saften från en halv citron, lite salt, vitpeppar, en näve riven parmesan samt en finriven, liten vitlöksklyfta. Ner med den tinade fisken i en smord gratängform och sedan såsen ovanuppå, därefter skjuts in i ugnen på 225 ° i 20 minuter. Riktigt rackarns gott med tillbehören kokt potatis, vitkålssallad och min absoluta favorit delikatess sesam.
Vill du sluta äta fisk? Vi är ett allätande rovdjur, minns det.
SvaraRaderaHe, he, jag är en riktig predator!
SvaraRaderaJag är usel på att göra ngt annat än lax... dumt. Det lät gott det där, så jag får väl leta up vad kapkummel kan heta på engelska och om det finns!
SvaraRaderaDen tråkigaste sådana där "modefisk" jag ätit var pangasius! Urk!
Ja fifan - Pangasius, eller hajmal, är vidrigt. Lax äter vi också väldigt ofta. Och det är ju bra, man blir smart.
SvaraRadera