måndag 16 april 2007

Helgen

Härligt med söndagmiddag hos kära vännerna C och FW. Först lek på gården i typ stekugn. Medan M och C sanerade pojkarna och J (såpbubblor och sandlåda är en oslagbar kombination) drog FW och jag några goda pilsner och lagade köttfärsjärpar. Först havregryn och matvete och lite annat på svällning i mjölk. I med riven vitlök och gul lök för att sedan köra Cajsa Warg med kryddningen där kanel, spiskummin, paprika och timjan kom till användning. Blev otroligt gott till cous cous med sockerärtor, grillad halloumi och röror - tzatziki, hoummus och auberginekaviar. Lägg därtill ett saftigt nybakat bröd och lyckan var komplett. Kvällen avslutades med Nintendo Wii:s bowlingspel. Jag är inte så hookad på dataspel, men med 2 x 1,5 meter storbild och de coola coola gyrokontrollerna var det fascinerande roligt.

Tidigare på dagen första riktiga turen i Nackareservatet med suveräna lådcykeln från Christiania. Ungarna är galna....fort, fort, fort ska det gå och helst med en pappa som undrar om vi över huvud taget kommer att överleva nedförsbacken med gropar, rötter och stenar. Men det gick ju bra.

Coola ungar redo för en lördagssväng till IKEA.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Har du köpt lådcykeln i Christiania?
Maria

17 april 2007 kl. 09:25  
Blogger Bosse sa...

Nä, tyvärr. Via återförsäljare. Men den kommer från Christiana Bikes. Tillverkas dock på Bornholm... Kolla mer på www.christianiabikes.com

17 april 2007 kl. 09:41  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida