tisdag 1 april 2008

Uhu

Varje gång jag bor på hotell äter jag en stadig tallrik med bacon och äggröra till frukost. Mäster Johan i Malmö har den absolut bästa i Sverige, med värdinnor i randigt förkläde som lagar äggröran à la minute till fint krämig konsistens. I och för sig är det bra länge sedan jag var där, så detta kanske har upphört. Hade den bästa är kanske mer korrekt... Men nu säger nya rön att denna frulle är cancerframkallande i kontinuerliga mängder (vilket kanske inte är förvånande med tanke på knaperstekt bacon och vad det innebär med polyaromatiska kolväten - här handlade det dock om charkuterier i största allmänhet). Jag lär väl inte leva i riskzonen, men jag lider lite med britterna. Det är ju så gott.

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous Joakim sa...

Precis min åsikt. Jag äter bacon, korv och ägg direkt jag bor på hotell. Det hör till på något sätt. För ingen orkar väll ställa sig och göra sånt på morgonen själv en vardag. Nej hemma blir det gröt.

1 april 2008 16:23  
Blogger FH a.k.a. Bosse sa...

Gröt är gott! Prova dinkelgröten med aprikos från Saltå Kvarn!

1 april 2008 17:27  
Blogger Ayla sa...

Kan inte låt bli annat än att säga ...om jag kunde så skulle jag äta ägg o bacon varje morgon! Det är ju såå gott och man står sig länge på en sådan frukost..tyvärr blir det inte tid till det i vardagen utan det får räcka med helgerna (och hotellvistelserna)
nu ska jag surfa runt lite här och se vad mer roligt jag kan hitta, ha en trevlig kväll!

1 april 2008 22:48  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida