onsdag 23 april 2008

Vattensjuk kyckling

Fick ett mail från vännen FW med rubriken "Fy fan". Han hade läst artikeln om vattenfylld kyckling i DN och skrev som så: Vi svenskar går i bräschen och begränsar oss till 13%. Det är ju nästan ekologiskt. Dags för lagstiftning. Och fängelse för framkallande av fara för allmänheten.

Jag kan ju bara se till mig själv...klart jag är medveten om att "mörad" betyder tillsatt vatten eller dylikt. Likt förbannat köper jag Kronfågelns frysta kycklinginnerfiléer ibland för att det är så smidigt att ha hemma. Men det är väl dags att ta ställning och bara köpa färskt. Oroväckande dock att det tillsätts vatten även till den produkten, om man ska tro Råd & Rön.

Etiketter:

1 kommentarer:

Blogger Erika sa...

Karin Ahlborg har skrivit en krönika i aftonbladet om "klordoppad" kyckling. Låter fruktansvärt.

http://www.aftonbladet.se/matvin/karinahlborg/article2338998.ab

24 april 2008 kl. 22:53  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida