måndag 12 maj 2008

Ännu en dag

I Imperia. Det var lite mulet men varmt nog för att barnen skulle tycka det var kul att bada. Jag, J och M tittade på och bistod med handdukar, improviserad toalett och andra sådana där livets nödtorftigheter som en snart fyra- respektive sexåring kan tänkas behöva under bad i Medelhavets azurblå vågor. P var tvungen att jobba, så han anslöt framåt sen eftermiddag. Han och jag har just avnjutit en kall Tuborg på terrassen efter en rätt skojig tennismatch i hällande regn - jag lyckade skaka om honom lite, lite... När vi kom tillbaka från matchen möttes vi av himmelska dofter - J har under vår frånvaro tappert finhackat grönsaker och jobbat ihop en Ossobuco som nu står och mognar i ugnen. Men innan dess en dusch och antipasto frutti di mare!

Och kul har det varit att ratta P:s jättebigga Audi i den lilla staden och leka italienare med utrop och gestikulerande genom det öppna fönstret!

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Roligt att ni har det fint, fortsätt så. Här: 27 grader söndag, 12 måndag, nu (9.15)bara 7 fast solen har inte övergivit oss.
Hälsa alla FoF

13 maj 2008 09:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida