Söndagslunch
Inte så många idéer när jag gav mig iväg för att handla, men så stötte jag på hamburgerbröd och köttfärs; sen var saken biff (ursäkta). Hemma igen blandades 500 g köttfärs med en finriven gul lök, salt och svartpeppar. Barnburgarna formades och sedan brottade jag ner en slurk av den trevliga Jim Beam Barbecue Sauce i återstående smet.
Kom på efteråt att jag hade glömt rödlöken till min burgare (är den ende i familjen som gillar det), men det var gott ändå. Dessutom får jag fortfarande hångla - är i karantän dryga dygnet efteråt de gånger jag faller för lökfrestelsen.
Etiketter: Lunchtips
4 kommentarer:
Grattis till hånglandet!
Ha, ha! Tack!!
Är det möjligvis MAX bröd som jag ser på bilden?
Jepp - proppad med tillsatser, men god!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida