Så enkelt så gott
Det uttrycket har jag nog använt rätt ofta, men aldrig passar det så väl in som nu. Skala räkor. Koka spaghetti. Fräs på champinjoner i lite smör. Kör på en riven vitlöksklyfta. Smält ned babyspenat. Salta och svartpeppra. Lägg i kokta spaghettin tillsammans med ett fång finriven parmesan. Blanda runt och kanske lite smör igen. Upp på tallrik och på med räkorna. Så j-vla gott!
Jag har varit med om hotfulla situationer i Italien, där någon i mitt sällskap nästan blivit utslängd från restaurangen när denne begärt parmesan till skaldjurspastan. Men det skiter jag i nu - detta är gott.
Jag har varit med om hotfulla situationer i Italien, där någon i mitt sällskap nästan blivit utslängd från restaurangen när denne begärt parmesan till skaldjurspastan. Men det skiter jag i nu - detta är gott.
Etiketter: Middagstips
2 kommentarer:
Skall testas i det pappalediga köket...
@
Schysst! När jag ändå har dig på tråden - när är Super Bowl?
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida