måndag 23 april 2007

Grillat fast ändå inte

Jag har fått äran att gästblogga på Bosses matblogg. Stort! Så för säkerhets skull så börjar jag lite smått med ett vardagstips.

Om du gillar grillat och röksmak så skall du absolut testa "Liquid Smoke". Det är en liten oansenlig flaska som jag hittade på min lokala ICA. Innehållet är vatten och kondens från en Hickory (?)-grill. Doften och smaken är väldigt koncentrerad rökighet. Om man skall sätta sprätt på hamburbarna men inte orkar släpa fram Webern och peta i Hickory-flingor så är detta ett utmärkt alternativ. I med lite Liquid Smoke + riven lök i köttfärsen, fräs på hamburgarna i grillpannan och - vips -nygrillat!

Antagligen är det sjukt cancerogent, men gott blir det i alla fall.

En enkel sås till: svartpeppar, chilisås, Liquid Smoke och några stänk Worchestersire (fasen vet hur det stavas). Perfekt på hamburgaren!


Hälsar

/P

Etiketter:

1 kommentarer:

Blogger Bosse sa...

Härligt, grillen åker fram till helgen. Välkommen hit, käre P.

24 april 2007 kl. 09:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida