Varm. Korv. Boooogie

Vid middagstid kokade jag upp saltat vatten med klyftor av gul lök, ett gäng svartpepparkorn, en hel nejlika samt lagerblad som sedan fick dra i tio minuter på lagom värme. Skjuts i med knackwurst som fick gona in sig i värmen under lock och bortdraget från plattan medan övriga korvar sakta stektes i panna. Och oj vad gott det kan vara med korv & bröd ibland! Vi körde de där fiberbröden som funkar finfint, men visst är det även en höjdare med nybakade småbaguetter. Till den italienska bratwursten tog jag på salsan jag gjorde för dryga veckan sedan, en rökig tomatgucka som mognat förträffligt i kylen. Fullträff, helt enkelt. Stockholmaren avnjöts med dito salsa och stark senap.
Etiketter: Livet, Middagstips
4 kommentarer:
Låter mycket gott! Vad rekommenderar du en sjukling?
Oj, det berör ju på..! Men en varm soppa är ju alltid bra! Gott med kycklingbuljong som bas och en massa goa grönsaker som man mixar. Och en varm macka eller två med cheddar eller gryuère...
Ska prova Apropå soppa, jag är skyldig dig ett inlägg, gäller fortfarnde erbjudandet?
Apselut!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida