måndag 7 september 2009

Räkpasta med spenat


Den här rätten har jag skrivit om förut. Men då var det med champinjoner också. Denna gång kokade vi i vanlig ordning räkskalen med vatten, salt och vitpepparkorn plus lite annat gott (vitlök, torr sherry, tomatpuré och lite råsocker), silade fram spadet och reducerade det rejält till explosiv styrka. I med en klick smör och några skvätt med matlagningsgrädde. Blandade därefter ner bladspenat (hade i frysen - tinade och pressade varje uns vatten ur). Räkor, svartpeppar och spaghetti till det - nada parmesan - och en fin liten middag.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous dennisMat sa...

Trevligt. Ett gott Rosévin till och upplevelsen är total.

9 september 2009 kl. 14:54  
Blogger Bosse sa...

Du sa det! :)

9 september 2009 kl. 17:38  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida