tisdag 10 april 2007

Chipotle

Tabasco har en chipotlesås som är riktigt rolig att ha hemma i skafferiet. Denna rökta jalapeñokrydda är utmärkt till bl.a. marinad för grillning men jag har ett mer alldagligt användningsområde - att piffa upp krögarpytten med. En kanske inte helt nyttig men utmärkt bukfylla som vi iofs förätit oss på. Barnen vill givetvis inte ha chipotle utan får pytten stuvad med lite matlagningsgrädde och soja med morotsstavar till. Och så ketchup förstås. Stekt ägg till M, J och mig, F vägrar.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

När man kör chipotle måste man nästan också ha timjan. Superkombo. Och ska det bli till en sås så dessutom lime och honung. Viva Mexico!

10 april 2007 kl. 15:31  
Blogger Bosse sa...

Tack för tipset. Mer sånt!

11 april 2007 kl. 10:23  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida