torsdag 5 april 2007

Longhorn

Skärtorsdag eftermiddag och M och jag ligger utslagna på sängen med två riktigt griniga ungar som pockar på vår uppmärksamhet. Tanken att snart ställa sig och brassa middag känns inte på något sätt lockande. Vad göra? Jo, packa ihop familjen i bilen och åka in till Texas Longhorn i Hornstull! Vi får bord direkt eftersom klockan bara är fem och beställer kvickt BBQ-spareribs till hela familjen. F och J håller sig lugna med hjälp av ett gäng Pixie-böcker och stora glas med mjölk och sugrör. Sen kommer dom...dessa underbara, rökigt syrligt smakande revbensspjäll med tillbehör som coleslaw, majskolv och maffiga fries. Vi delar en portion mellan barnen och F hugger som en varg in på att gnaga det möra möra köttet från benen parat med tumtjocka fries. J låter sig också väl smaka men föredrar att vi skär loss köttet så att hon kan äta med gaffel. Sen kan M och jag fokusera på våra egna tallrikar. Jag saknar ord för att beskriva hur fruktansvärt gott det är. Majskolven är som vanligt outstanding och jag kan inte låta bli att undra hur tusan dom gör. FW har en teori om att de får ligga i sockerlag innan kokning och kanske har han rätt.

Mätta och belåtna rullar vi hem och har bara missat halva Bompa. Perfekt.

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida