måndag 12 november 2007

Palace hotell

Såg ni dokumentären om den 94-åriga hotelldirektören i Hultsfred på SVT igår? Så totalt charmerande! Jag älskar sådana program, med långsam och varsam dokumentation av dåtid i kombination med nutid, som Hästmannen etc.

Palace hotell går i repris 15/11 respektive 17/11. Se!

Etiketter:

5 kommentarer:

Blogger Sara sa...

Ja, vi (jag och sambon) tittade på programmet och en bit in på slutet så bestämde vi oss för att någon gång åka till Hultsfred och bo på Palace Hotell för att få träffa lilla Maja. Men så får man reda på att hon gick bort i maj. Konstigt som det är eftersom jag inte känner henne så berördes jag väldigt av programmet, hur klarade hon av att sköta allting själv ? Så gammal och allt, det är hedersvärt. Jag ska titta på reprisen också !

13 november 2007 kl. 01:15  
Blogger Bosse sa...

Precis samma här! Samtidigt känns det rätt bra att hon verkar nästan ha fått dö som hon önskade - knall och fall tre dagar efter senaste danstillfället. Det raraste ögonblicket var när hon fick återse sin Stuart och lycklig stod och kramade honom. Då fick jag en klump i halsen.

13 november 2007 kl. 14:02  
Blogger Sara sa...

Ja, när synen svek henne så kändes det nästan som det enda rätta. Hon är ingen människa som kan sitta hemma och njuta av tillvaron. Men till den här Stuart, visst har han varit på tv förr ? Eller var är det jag känner igen honom från ?

14 november 2007 kl. 01:52  
Blogger Bosse sa...

Ja! Var har han dykt upp? Jag kände definitivt igen honom nånstans ifrån. Googlade hans namn, Stuart Ward, och fick fram att han har varit VD eller nåt på Polar Prize. Men det är inte där jag har sett honom... Har en känsla av att han var med i nåt TV-program på 90-talet.

14 november 2007 kl. 11:13  
Blogger Sara sa...

Hmm, så sent som 90-talet ? Jag är kanske HELT ute och reser men har han inte varit med i någon jury nånstans, som fame factory ? Glöm inte reprisen av Palace Hotell imorrn, jag hoppas jag hinner titta på den innan dottern ska på simskola. Annars får jag titta den 17:e !! :)

15 november 2007 kl. 00:24  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida