onsdag 15 augusti 2007

Jokkmokksfalu

Ja, vad är det då för norrländsk falukorv jag yrar om? Har som sagt inte provat den själv ännu, men dras likt månen till jorden mot denna dyra produkt utifrån dess omtalade kvalitet. Tillverkas enbart på A-klassat kött och skall tydligen vara grymt god. Typ 140 kr kilot är hiskeligt jämfört med vad man är van att betala för dylik produkt, men jag bara måste prova! Återkommer med del 2 därefter. Läs mer om företaget här!

Återförsäljare i Stockholm:
Willy Ohlssons Eftr., Östermalmshallen
Daglivs, St Eriksgatan 34 - 36

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Ojojoj va gott!

Mina föräldrar hade en helt underbar bok som hette "kom in på en öl och en smörgås". En fantastisk hyllning till immiga ölsejdlar och matiga korvmackor. Olle Adolphsson gör kanske sin sämsta insats någonsin på den sladdriga plastbit som man kunde lägga in i grammofonen. Men vad gör väl det.

Jag blev supersugen på en stooor kall öl nu. Men Konsum i Älmhult har stängt för en halvtimme sen och jag har många meter sladd att fixa med i M:s nya kontor innan alla datorprylar hänger ihop som de ska.

Hoppas allt är bra med er!! Vore kul att ses! Kanske över en bit Jokkmocksfalu, eller om ni kommer hit så får det väl bli Småländska isterband (eller köttbullar från "Varuhuset"...) Logi finns det gott om numera!! =)

15 augusti 2007 kl. 22:37  
Blogger Bosse sa...

Härligt! Vi kommer gärna ner. Gillar ditt nickname.

16 augusti 2007 kl. 09:41  
Anonymous Anonym sa...

inget fel på nuvarande jokkmokksfalu, men det föregående konceptet var bättre! återgå? eller?

20 augusti 2011 kl. 17:46  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida