Källaren Moldau
En kul detalj i menyn är följande formulering: "Om du absolut måste ha ansjovis och kapris till din schnitzel, tillkommer en straffavgift på 20 kr!!". Jag gillar sådan handfast humor! Visste faktiskt inte att det var ett franskt påfund, vilket servitrisen upplyste mig om. Tycker dessutom om just dessa tillbehör. Men man vill ju inte reta upp kocken, så det fick räcka med en citronklyfta. Gott det med!
Veckans öl var en tjeckisk lager vid namn Primator - en ny bekantskap för mig som kommer att fortsätta i livslång vänskap!
Efter maten bidde det Apfelstrudel för den gode FW och Palatschinken till mig. Sött och mastigt som jag nog hade kunnat klara mig utan. Men det var gott med mörka Bernard till! Rullade hem därefter.
Etiketter: Livet
4 kommentarer:
De enda tillbehören man egentligen får ha till sin schnitzel är citron och lingon av något slag, men ansjovis och kapris är i alla fall inte lika mycket av ett helgerån som SÅS! Usch! Hedningar!
Ja där går banne mig gränsen!
:-)
Nästa gång ni går och äter ett nyslaktat djur, hör av dig.
You bet.
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida