
I fredags hade vi lite efterskottsfödelsedagsmiddag för M, med hennes föräldrar samt syster på besök. Vi gjorde med gemensamma krafter (M, jag och hennes mor) en gooood fisksoppa till huvudrätt och därtill ett fint Levain-bröd från
Gamla Enskede Bageri. M hade även gjort sin f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a
tapenade som vi njöt av fullt ut. Till efterrätt blev det kaka från boken
Vinterns söta, systrarna Eisenmans fortsättning på succén med
Två systrars söta. Om ni inte har böckerna redan finns det inget att fundera över: skaffa! Kakan då...en mjuk pepparkaka med mascarpone- och messmörskräm samt hjortronsylt. Nåt så infernaliskt god!
Etiketter: Baka, Dessert
3 kommentarer:
Åh wow. Att baka tårtas ur kokbok är stort. Funkar den på födelsedagsfika på vintern måntro?
Oo ja! Den är grym för sådana tillfällen!
Kanon! Då får vi prova!!!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida