Smörrebröd # 2
Jag älskar att lattja med rester. Hade efter veckans matlagning kvar i kylen kyckling i curry och laxqueneller (jättelätt! - finhacka lax, blanda i salt, peppar och valfria kryddor, dill, flytande hummerfond, potatismjöl & ströbröd, ägg och grädde; blanda väl, gör ägg med två skedar och lägg i sjudande fiskbuljong, de är klara när de flyter upp). Den förstnämnda resten hackade jag upp, hällde på mer curry, svartpeppar och salt, finhackad rödlök och färsk vitkål skuren i små bitar samt majonäs. Laxquenellerna mosade jag och blandade med majonäs och örtsalt. Upp på toast med diverse dekorationer och en immande kall öl därtill. Livskvalitet!
Etiketter: Tips
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida