Grillfavorit
Teriyakimarinerade kycklingspett på grillen, en satay puttrandes på spisen i sällskap med sjudande jasminris. Vitkålssallad med morot och limebaserad dressing...kan det bli bättre? Jo, om man haft en Gewürztraminer hemma hade det varit fulländat - nu fick vi nöja oss med en Chardonnay som passade...sisådär.
F åt fem grillspett, säkert 300 g kött - killen växer så det knakar.
Etiketter: Middagstips
7 kommentarer:
Hur terikymarinerade du dem?
Har du testat Bosarpkyckling?
Åh, det var enkelt...köpte färdig teriyakimarinad! Avslöjad...;-)
Bosarpskyckling...den där lyckliga (åtminstone innan sövning och dekapitering), majsuppfödda rackaren? Jo, den har jag provat. Och god var den!
Då får vi testa teriyakispett hemma... Använder du dig av bröstfile eller lårfile?
Det jag har hemma. Lårfilé är ju alltid lite mörare...
Kom på att jag även har örtsalt, honung och vitpeppar i marinaden!
Gud så gott det låter. Fast jag ser fram emot att laga väldigt litet mat den här veckan, samt ikväll få en riktig Amerikansk Steak. Och martini...
Vitkålssalladen, hut gjorde du den?
Klicka på länken på Gwrstrmnern!
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida