lördag 23 maj 2009

Grillfavorit

Teriyakimarinerade kycklingspett på grillen, en satay puttrandes på spisen i sällskap med sjudande jasminris. Vitkålssallad med morot och limebaserad dressing...kan det bli bättre? Jo, om man haft en Gewürztraminer hemma hade det varit fulländat - nu fick vi nöja oss med en Chardonnay som passade...sisådär.

F åt fem grillspett, säkert 300 g kött - killen växer så det knakar.

Etiketter:

7 kommentarer:

Anonymous Gl@d sa...

Hur terikymarinerade du dem?

Har du testat Bosarpkyckling?

23 maj 2009 23:08  
Blogger Bosse sa...

Åh, det var enkelt...köpte färdig teriyakimarinad! Avslöjad...;-)

Bosarpskyckling...den där lyckliga (åtminstone innan sövning och dekapitering), majsuppfödda rackaren? Jo, den har jag provat. Och god var den!

24 maj 2009 08:07  
Anonymous Gl@d sa...

Då får vi testa teriyakispett hemma... Använder du dig av bröstfile eller lårfile?

24 maj 2009 20:32  
Blogger Bosse sa...

Det jag har hemma. Lårfilé är ju alltid lite mörare...

Kom på att jag även har örtsalt, honung och vitpeppar i marinaden!

24 maj 2009 22:13  
Blogger TinTin sa...

Gud så gott det låter. Fast jag ser fram emot att laga väldigt litet mat den här veckan, samt ikväll få en riktig Amerikansk Steak. Och martini...

24 maj 2009 23:27  
Anonymous Gl@d sa...

Vitkålssalladen, hut gjorde du den?

1 juni 2009 15:49  
Blogger Bosse sa...

Klicka på länken på Gwrstrmnern!

2 juni 2009 16:36  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida